Wednesday, July 17, 2019

E tha kryetari se buxheti i komunës së Preshevës për vitin 2018 edhe përkundrejt dështimeve, meqë u realizua vetëm 57%, që është realisht huqja më e madhe në historinë 74 vjeçare të ekzistimit të kësaj komune, megjithatë, sipas tij, na qenka më i madhi (në dinarë)! 

I mjeri kryetar që nuk arriti ta kryej së paku shkollën e mesme që të mund ta kuptoj se gjithëmonë buxheti është rritur në dinarë gjatë këtyre 74 viteve. Por, dinari gjithmonë ka devalvuar. Prandaj, katastrofën buxhetore i shkreti kryetar analfabet do e kuptoj në euro.

 Kurse, në euro do t’i dalin hesapet ndryshe, se investimet kapitale tani janë 10-12 herë, dmth 1000-1200% më të vogla në krahasim me qeverisjen e “partive të vjetra”, PVD-së me Riza Halimin dhe të PDSH-së me Ragmi Mustafën, si kryetarë komune.

Eh! Kjo matematika e shkretë!!!


PS: Nuk i ka fajet Shqiprimi që nuk po din me llogarit, por fajet i ka shkolla!!!

Eh! Kjo virone shkollë!

No comments:

Post a Comment