Tuesday, July 19, 2016

Besiani diplomoi!

Të enjtën, më 15 korrik 2016, djali jonë 

  BESIAN HYSENI       diplomoi 

në Universitetin Shtetëror të Tiranës - Fakultetin e Mjekësisë - drejtimi i Stomatologjisë, në Tiranë dhe mori titullin:    "Dr.Besiani".

Ishte kjo një kënaqësi e veçantë, që na gëzoi shumë dhe e kremtuam familjarisht me hare, humor të mirë e lumturi të pafund!

Kurse, më 20 gusht 2016 e kemi dasmën në restoranin "BBC" në Preshevë.

Urojmë që së shpejti ta kryej praktikën e obliguar profesionale dhe ta regjistroj specializimin!

Mbi të gjithat, i urojmë shëndet, fat dhe suksese e lumturi në jetë.

Urime, Urime,Urime!!!

No comments:

Post a Comment