Monday, August 20, 2018

IMG_1641.JPG

             G  Ë  Z  U  A  R

FESTËN E KURBAN BAJRAMIT


Të gjithë shqiptarve dhe besimtarëve myslimanë, kudo që janë, i urojmë Gëzuar FESTËN E KURBAN BAJRAMIT.

Urojmë që kjo festë e bekuar të festohet në mirëqenie e begati dhe mirësi në të gjitha familjet. Urojmë që Lugina e Preshevës të gëzoj fat dhe si e tërë, pa u copëtuar asnjë pëllëmbë tokë e bekuar e saj, ti bashkohet Kosovës dhe të realizohet Vullnet tyre politik i shprehur në Referendumin e 1 e 2 marsit 1992, si dhe reciprociteti i plotë i të drejtave kombëtare e njerëzore të shqiptarve të Luginës së Preshevës me serbët e Kosovës.

Zoti i Madhëruar i bekoftë të gjithë myslimanët dhe shqiptarët, kudo që janë!


Kryetari i SHQLPK-së,

Mr. Nehat Hyseni


Në Prishtinë 

Më 20 gusht 2018


No comments:

Post a Comment