Thursday, June 14, 2018


baner.jpg


Të gjithë besimtarve myslimanë, në veçanti shqiptarve të besimit islam, kudo që janë i

     

      U      R     O   J     M   Ë

FESTËN E BAJRAMIT TË MADH 


Urojmë që kjo festë t’i bashkoj të gjitha familjet dhe të gjitha zemrat reth sofrës së kësaj feste të shenjtë fetare, Fitër Bajramit apo Bajramit të Madh.

Besimtarëve të devotshëm që kanë agjëruar, urojmë që Zoti i Madhëruar t’ua pranojë agjërimin, sakrificat, lutjet dhe ibadetet.

Gjithashtu urojmë që ky vit, që është caktuar si vit i zgjidhjes së problemeve dhe normalizimit të marrëdhënieve midis Republikës së Kosovës dhe Serbisë, të mos rezultoj me ndarjen e Kosovës dhe me neglizhimin dhe anashkalimin e çështjes së shqiptarve të Luginës së Preshevës.

Zoti i Madhëruar i bekoftë të gjithë besimtarët myslimanë dhe të gjithë shqiptarët, kudo që janë!

Kryetari,

Mr. Nehat Hyseni


Në Prishtinë, 

më 14 qershor 2018No comments:

Post a Comment