Saturday, April 6, 2013

Shoqata e Qytetarëve të Luginës së Preshevës përgëzon Hazirin për rezolutën

I nderuari z.Haziri,
Duke uruar për miratimin e Rezolutës për Luginë me një shumicë të qartë, SHQLPK në Prishtinë ju është mirënjohëse dhe ju falënderon përzemërsisht për angazhim tuaj dhe për nismën Tuaj që rezultoi me suksesin e arritur me miratimin e saj.
Duke uruar që mbështetja institucionale e Kosovës, gur themeli i së cilës u vendos me sukses në mbledhjen e sotme, më 6 qershor 2013, të Kuvendit të Kosovës, urojmë që të pasoj me themelim të suksesshëm të zyrave në Prishtinë e Gjilan, si dhe në implementimin e suksesshëm të Rezolutës për ndihmën dhe mbështetjen vëllazërore të Kosovës për shqiptarët e Luginës së Preshevës.
Gjithashtu, urojmë që të vazhdojnë aktivitetet për hapjen e zyrave të Kosovës në Luginë, efekti dhe rëndësia e të cilave do të ishte shumë më e madhe, për ndihmën e arsimit dhe kulturës shqiptare atje, si dhe për një zhvillim dhe siguri më të madhe dhe për ndaljen e shpërnguljes së shqiptarëve prej trojeve të tyre stërgjyshore.
Me respekt,
SHQLPK- Prishtinë
Nehat Hyseni, kryetari